PAOK znova remizoval, Mak: Spravodlivý výsledok

NETKY.SK • 23 Október 2015, 10:28 • 2 min
PAOK znova remizoval, Mak: Spravodlivý výsledok

SOLÚN - Vo štvrtkovom stretnutí Európskej ligy medzi futbalistami PAOK Solún a FK Krasnodar sa diváci na solúnskom Toumba Stadium nedočkali gólu.

slovakia

left justify in out

Grécky tím so slovenským záložníkom Erikom Sabom v základnej zostave a striedajúcim krídelníkom Róbertom Makom dosiahol aj v treťom zápase C-skupiny nerozhodný výsledok.

 

"Škoda, že sme nakoniec nevyhrali. Snaha bola veľká, ale myslím si, že remíza je spravodlivá," uviedol na svojom oficiálnom webe Róbert Mak, ktorý sa dostal na trávnik v 72. minúte. "Máme veľa zápasov, navyše teraz v nedeľu nastúpime proti Panathinaikosu. Tréner šetril niektorých hráčov, šancu dostali iní futbalisti," dodal 24-ročný slovenský reprezentant. Druhú žltú kartu videl závere duelu bývalý hráč Trenčína Jairo, rovnako sa krátko pred koncom riadneho hracieho času červenalo aj pred hosťujúcim obrancom Arturom Jedrzejczykom.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies