PAOK využíva kontakty Micheľa na Ukrajine, chce gólmana Bojka

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 09:39 • 2 min
PAOK využíva kontakty Micheľa na Ukrajine, chce gólmana Bojka

SOLÚN - Grécky futbalový klub PAOK Solún plánuje počas letnej prestávky posilnenie kádra na brankárskom poste. Horúcim adeptom na miesto medzi troma žrďami PAOK-u je ukrajinský gólman Denis Bojko.

slovakia

left justify in out

Ako referuje portál football.ua, o reprezentanta Ukrajiny sa zaujíma aj iný klub z Peloponézskeho polostrova - Olympiakos Pireus.


V prospech PAOK-u údajne hovoria dobré vzťahy slovenského prezidenta solúnskeho klubu Ľuboša Micheľa, ktorý predtým pôsobil v Šachtare Doneck, s hráčovým agentom Vadimom Šablijom. Tento manažér zastupuje viacero popredných ukrajinských futbalistov, medzi nimi aj Andrija Jarmolenka.


Dvadsaťosemročný Bojko je odchovancom Dynama Kyjev. Od januára je hráčom čerstvého tureckého majstra Besiktasu Istanbul, nemá však stabilné miesto v základnej zostave. Predtým pôsobil v Dnipre Dnipropetrovsk, s ktorým sa v minulej sezóne predstavil vo finále Európskej ligy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona