PAOK vďaka víťazstvu už na tretej priečke gréckej I. ligy

NETKY.SK • 7 December 2015, 11:28 • 2 min
PAOK vďaka víťazstvu už na tretej priečke gréckej I. ligy

SOLÚN - Futbalisti gréckeho klubu PAOK Solún pred domácim stretnutím 13. kola tamojšej najvyššej súťaže s hráčmi Panionisu zaostávali v prvoligovej tabuľke za svojím nedeľným súperom o tri body. Solúnčania zvíťazili 2:1, k čomu otváracím gólom prispel slovenský reprezentant Róbert Mak.

slovakia

left justify in out

Ten absolvoval celý duel, jeho tímový i reprezentačný spoluhráč Erik Sabo nastúpil v 56. min. PAOK vďaka tomuto úspechu preskočil Panionios a dostal sa na tretie miesto poradia. Obe mužstvá rovnako ako piaty Panathinaikos Atény majú na konte 22 bodov, v prospech zverencov Igora Tudora hovorí priaznivejšie skóre.

 

"Bodové manko bolo pred výkopom pridanou motiváciou. Ujali sme sa vedenia, keď som trafil z desiatich metrov. Po zmene strán sme sa dopustili chyby a hostia vyrovnali, napokon sme však v záverečnej štvrťhodine dali druhý zásah. Nepredviedli sme krásny futbal, ale získali sme tri body. Bolo to dôležité víťazstvo, posunulo nás na tretiu pozíciu," poznamenal 24-ročný krídelník Mak na svojej oficiálnej internetovej stránke.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies