PAOK v úvode gréckeho pohára zdolal Panthrakikos, Mak zahviezdil pri oboch góloch

NETKY.SK • 29 Október 2015, 10:17 • 2 min
PAOK v úvode gréckeho pohára zdolal Panthrakikos, Mak zahviezdil pri oboch góloch

SOLÚN - Slovenský futbalový reprezentant Róbert Mak mal výrazný podiel na triumfe PAOK Solún v stredajšom úvodnom stretnutí C-skupiny základnej fázy Gréckeho pohára nad FC Panthrakikos 2:0. Dvadsaťštyriročný ofenzívny futbalista strelil v 86. minúte druhý gól svojho tímu, pričom prsty mal aj v tom prvom.

slovakia

left justify in out

Tréner PAOK Igor Tudor pri náročnom zápasovom programe šetril viacerých hráčov základnej zostavy. Stav stretnutia bol dlho bezgólový, až v 62. minúte poslal kouč na ihrisko Maka. A ten ukázal svoje umenie, keď bol pri oboch góloch PAOK-u. Úvodný zásah padol v 72. minúte po strele slovenského reprezentanta, ktorá sa odrazila od žŕdky, loptu upratal do siete Dimitris Pelkas. Druhý gól zaznamenal sám Mak, keď po strele spoluhráča skóroval do odkrytej časti súperovej brány.

 

"V prvom polčase sa nám nedarilo podľa predstáv. Po zmene strán sa naša hra zlepšila, dali sme dva góly. Teší ma, že som skóroval aj ja. Máme prvé tri body do tabuľky, čo je najdôležitejšie," uviedol dvojnásobný najlepší mladý futbalista SR do 21 rokov (2011, 2012) pre svoju oficiálnu webstránku. Pre Maka to bol jubilejný 10. gól v aktuálnej sezóne vo všetkých súťažiach.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies