PAOK ukončil osemzápasovú šnúru bez výhry, Mak skóroval

NETKY.SK • 29 Február 2016, 09:32 • 2 min
PAOK ukončil osemzápasovú šnúru bez výhry, Mak skóroval

SOLÚN - Grécky futbalový klub PAOK Solún sa v sobotňajšom stretnutí 24. kola tamojšej najvyššej súťaže proti Asterasu Tripoli (2:0) dočkal víťazstva prvýkrát od 17. januára.

slovakia

left justify in out

Jedným presným zásahom k tomu prispel aj slovenský reprezentant Róbert Mak, ktorý odohral celý duel a v 77. spečatil konečné skóre. Jeho krajan Erik Sabo sedel na lavičke náhradníkov. Solúnčania predtým nezvíťazili v ôsmich súťažných vystúpeniach v rade. Patrí im 4. priečka so ziskom 38 bodov.

 

"Bol to šesťbodový duel, keďže Asteras nám dýchal na chrbát. Odohrali sme výborný zápas a zaslúžene sme vyhrali. Hrali sme ako tím a výsledok sa dostavil," skonštatoval pre svoju oficiálnu stránku 24-ročný bratislavský rodák.

 

PAOK sa v stredu predstaví v prvom zápase semifinále Gréckeho pohára proti Olympiakosu Pireus. "Už teraz sa tešíme na duel proti lídrovi gréckej ligy. Chceme nadviazať na dnešný výkon. Veľmi si želám vyradenie Olympiakosu a postup do finále Gréckeho pohára," doplnil niekdajší hráč Manchestru City a 1. FC Norimberg.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies