PAOK remizoval, Maka mrzia zahodené šance

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 10:45 • 2 min
PAOK remizoval, Maka mrzia zahodené šance

SOLÚN - V sobotňajšom zápase 28. kola najvyššej gréckej futbalovej súťaže remizoval PAOK Solún na vlastnom ihrisku s Asterasom Tripoli 0:0.

slovakia

left justify in out

V domácom drese hral do 80. min slovenský reprezentant Róbert Mak, brankár Tomáš Košický na opačnej strane nefiguroval v zápise o stretnutí. "Bol to vyrovnaný duel, šance mali obidve mužstvá, no ani jedna sa neskončila gólom. Aj ja som mal dve príležitosti, mrzí ma, že som ich nepremenil," povedal na svojej oficiálnej internetovej stránke 24-ročný bratislavský rodák. PAOK dohrával od 79. min bez vylúčeného Ergysa Kaceho.


Grécka liga pokračuje ďalším kolom už v stredu, Solúnčania budú hrať opäť doma, privítajú Ergotelis. "Dvojnásobne ma mrzí, že sme v sobotu nevyhrali. Mohli sme sa lepšie naladiť na ďalší súboj. Verím, že proti Ergotelisu podáme dobrý výkon a pripíšeme si tri body," doplnil Róbert Mak.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona