PAOK prišiel o úspešnú sériu, Mak už myslí na reprezentáciu

NETKY.SK • 5 Október 2015, 08:51 • 2 min
PAOK prišiel o úspešnú sériu, Mak už myslí na reprezentáciu

SOLÚN - Sériu piatich zápasov bez prehry nenatiahli, futbalisti PAOK Solún prehrali v nedeľňajšom šlágri 6. kola najvyššej gréckej súťaže s Olympiakosom Pireus 0:2. Slovenský reprezentant Róbert Mak odohral za domácich celý zápas, Erik Sabo zostal na lavičke náhradníkov.

slovakia

left justify in out

"Po fyzicky náročnom súboji Európskej ligy proti Dortmundu (1:1, pozn.) sme privítali úradujúceho majstra. Hostia ukázali svoju vysokú kvalitu. V prvom polčase v priebehu desiatich minút dali dva góly a potom už iba kontrolovali hru. Na našej strane bola veľká snaha. Vypracovali sme si tri veľké šance, no brankár Olympiakosu bol výborný. Taký je futbal. Raz vám šťastie praje, raz nie," uviedol pre svoju oficiálnu internetovú stránku Róbert Mak a dodal: "Odteraz už moje myšlienky patria slovenskému národnému tímu. Každý vie o čo hráme." Na Slovensko čaká v piatok 9. októbra kvalifikačné stretnutie proti Bielorusku, po ktorom môže oslavovať postup na budúcoročné majstrovstvá Európy do Francúzska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies