PAOK cíti krivdu a obráti sa na arbitráž

NETKY.SK • 20 Máj 2014, 19:21 • 2 min
PAOK cíti krivdu a obráti sa na arbitráž

ATÉNY - PAOK Solún sa odvolal proti rozhodnutiu Gréckej futbalovej asociácie (HFF) a obráti sa na Športový arbitrážny súd (CAS).

slovakia

left justify in out

HFF odobrala PAOK-u tri body za výtržnosti divákov v semifinálovom zápase Gréckeho pohára 15. apríla. Vďaka tomuto rozhodnutiu PAOK prišiel v play off o účasť v budúcej sezóne Ligy majstrov. Druhé miesto v lige tak pripadlo aténskemu Panathinaikosu, ktorý po dedukcii bodov PAOK-u triumfoval s jednobodovým náskokom.
     

Súčasťou trestu pre solúnsky klub je aj finančná pokuta 50.000 eur a uzavretie štadióna na dva domáce zápasy. "Po škandalóznom rozhodnutí HFF sme sa rozhodli obrátiť sa na CAS, pretože veríme v rozsudok nezávislej inštancie," uvádza sa vo vyhlásení PAOK-u, kde pôsobí aj slovenský reprezentant Miroslav Stoch.
     

Klub zároveň oznámil, že novým trénerom pre budúcu sezónu bude Angelos Anastasiadis. Ten už v Solúne pôsobil v obdobiach rokov 1997-99 a 2002-04. Vo funkcii nahradí Giorgosa Georgiadisa, ktorý viedol PAOK po tom, ako v polovici sezóny odišiel z klubu Holanďan Huub Stevens.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona