Panthers ponúkli Thomasovi skúšobnú zmluvu, ten chce byť jednotka

NETKY.SK • 11 September 2013, 11:43 • 2 min
Panthers ponúkli Thomasovi skúšobnú zmluvu, ten chce byť jednotka

SUNRISE - Americký hokejový brankársky veterán Tim Thomas dostal od predstaviteľov klubu NHL Florida Panthers pozvánku do tréningového kempu a ponuku na skúšobný kontrakt. Dvojnásobný víťaz Vezinovej trofeje, ktorý vynechal celú sezónu 2012/2013, si dal podľa zámorských médií čas na rozmyslenie a vyjadrí sa k návrhu v najbližších hodinách.

slovakia

left justify in out

"Panteri" na začiatku týždňa oznámili, že Scott Clemmensen, ktorý mal v novej sezóne kryť chrbát tímovej jednotke Jacobovi Markströmovi, bude pauzovať minimálne najbližšie tri týždne po menšom operačnom zákroku na kolene. Thomasov agent Markus Lehto pre TSN prezradil, že jeho klient stále túži po poste brankárskej jednotky a nemá záujem o rolu náhradníka.

Krátko po vyradení Bostonu v play off v ročníku 2011/2012 Thomas prostredníctvom facebooku oznámil, že si chce dať rok od hokeja oddych a napriek platnej zmluve s Bruins vynechá ďalšiu sezónu. Tridsaťdeväťročný brankár to zdôvodňoval tým, že sa chce venovať svojej rodine a priateľom. Bruins reagovali tým, že Thomasa oficiálne suspendovali a vymenili ho do NY Islanders, ktorí sa vďaka trejdu dostali nad hranicu platového dna. Po ročnej prestávke dostal bývalý reprezentant USA opäť chuť do hokeja, na novom angažmáne sa však zatiaľ nedohodol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona