Pantheon Technologies v Žiline otvára novú pobočku, vytvorí desiatky pracovných miest

NETKY.SK • 18 September 2015, 13:08 • 2 min
Pantheon Technologies v Žiline otvára novú pobočku, vytvorí desiatky pracovných miest

BRATISLAVA - Bratislavská firma Pantheon Technologies sa rozhodla rozšíriť svoje pôsobenie do Žiliny, kde otvorí novú pobočku. V Žiline plánuje vytvoriť 30 nových pracovných miest v sektore IT, pôjde hlavne o programátorov a IT odborníkov.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom výkonný riaditeľ firmy Tomáš Jančo. Okrem Žiliny má firma od augusta 2013 vývojové centrum aj v Banskej Bystrici. Noví zamestnanci pobočky v Žiline budú mať rovnaké pracovné aj platové podmienky ako zamestnanci v Banskej Bystrici a Bratislave, upozornil Jančo.


Pantheon Technologies je vývojová firma v oblasti IT a venuje sa výskumu počítačových sietí a vývoju prototypových softvérov. Na Slovensku v súčasnosti firma zamestnáva 150 IT odborníkov v Bratislave a v Banskej Bystrici. Okrem vývoja IT technológií sa firma venuje aj vzdelávaniu v spolupráci s univerzitami v Banskej Bystrici.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies