Pantano nahradil Quintanu v kolumbijskej nominácii na OH

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 12:43 • 2 min
Pantano nahradil Quintanu v kolumbijskej nominácii na OH

PARÍŽ - Jarlinson Pantano nahradil Naira Quintanu v nominácii Kolumbie na cyklistické preteky s hromadným štartom na augustových olympijských hrách v Riu de Janeiro.

slovakia

left justify in out

Druhý menovaný v nedeľu dokončil slávnu Tour de France na treťom mieste, ale počas podujatia ho sužovali neznáme zdravotné problémy, po 18. etape hovoril o alergiách. Po skončení Tour de France sa odhlásil z päťčlenného kolumbijského mužstva, podľa tlačovej správy národnej federácie podstúpi sériu lekárskych vyšetrení, ktoré by mali určiť príčinu slabšej výkonnosti v treťom týždni na Tour. Pantano zo švajčiarskeho tímu IAM Cycling má za sebou úspešnú Tour de France, stal sa víťazom 15. etapy a dvakrát bol druhý - v 17. a 20. etape. V kolumbijskom mužstve pre olympijské cestné preteky sú aj Esteban Chaves, Rigoberto Urán, Sergio Henao a Miguel Ángel López.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies