Panstvo Downton nekončí, potvrdil producent

NETKY.SK • 9 Január 2014, 08:33 • 2 min
Panstvo Downton nekončí, potvrdil producent

LONDÝN - Britský historický dramatický seriál Panstvo Downton (2010) bude pokračovať. Potvrdil to jeho producent, riaditeľ produkčnej spoločnosti Carnival Films, Gareth Neame.

slovakia

left justify in out

"Môžem potvrdiť, že šou neplánujeme ukončiť po piatej sérii. ITV si pokračovania objednáva vždy po roku. Julian Fellowes v rozhovore pre Wall Street Journal povedal, že šou nemôže trvať večne (to je, samozrejme, neodvratné, obaja sa na tom zhodneme a už dávno sme si to ujasnili). Nateraz si ITV objednala piatu sériu, na ktorej už všetci usilovne pracujeme," vyjadril sa Neame v oficiálnom stanovisku.

Fellowes pre denník Wall Street Journal uviedol, že ho oslovili s ponukou pracovať na novom americkom projekte z prostredia aristokratických rodín z konca 19. storočia s názvom The Gilded Age. “Stane sa tak, keď skončí Downton, pretože nemôžem pracovať na oboch súčasne," vyjadril sa vtedy scenárista, čím vyvolal klebety o možnom konci Panstva Downton po piatej sérii, ktorá by sa do vysielania mala dostať ešte v tomto roku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies