Pánska móda - ako sa obliekajú štýloví muži v tomto roku

NETKY.SK • 9 December 2021, 18:30 • 2 min
Pánska móda - ako sa obliekajú štýloví muži v tomto roku

Napriek tomu, že sa záver súčasného roku nezadržateľne blíži, stále nie je neskoro zvoliť si štýlový outfit a v uliciach vášho mesta zažiariť. Trendy neprestanú byť trendami ani v noci z 31. decembra na 1. januára, preto veríme, že pokiaľ sa rozhodnete si preniesť niektoré z našich tipov aj do nového roku, stále budete v kurze!

slovakia

left justify in out

Ako mnohí z vás určite vedia, módne trendy v súčasnom prostredí stavajú najmä na svojej minulosti a preto je vysoko pravdepodobné, že niektoré z navrhovaných tipov dokážete implementovať aj s aktuálnym inventárom vášho šatníka. 

 

Aké trendy teraz letia v pánskej móde?

Pokiaľ sa jedná o všeobecné pánske oblečenie, prototyp štýlového outfitu vám môžeme bez problémov poskytnúť. Na druhú stranu je nutné uvedomiť si, že tipy, ktoré budú uvedené v nasledujúcom odseku nemusia sedieť každému. Prvoradé je, aby ste sa v danom oblečení cítili pohodlne a pokiaľ to je možné, aby daný outfit odzrkadlov kúsky vašej osobnosti. Preto budú nasledujúce riadky meirené prevažne všeobecne ako základ pre možnú inšpiráciu.

 

img

 

Štýl od pása nahor

Asi nikoho z vás neprekvapí, že eleganciu a štýlovosť najefektívnejšie doručia práve pánske kabáty. Novodobý trend prináša k stolu nekonvenčné dĺžky rukávov, golierov a samotných kabátov. Rovnaké kreatívne úkony platia aj pre väčšinu vrchného šatstva (svetre, mikiny, tričká) a práve to zosobňuje štýlového chlapa v roku 2021 (a my veríme, že aj v roku 2022)!

 

Štýl od pása nadol

V oblasti riflí sa presúvame z slim fit strihov do širších dizajnov, okrem toho sa formálne bavlnené nohavice dostávajú do popredia, najmä vďaka ich pohodlnosti, rozsiahlejšej variabilite v otázke vzorov, strihov. 

 

V rámci obuvi je to náročnejšie, tradičné Vans topánky zažívajú obrovský boom, ktorý je zapríčinený úspechom seriálového hitu Squid Game. Formálnym riešením, ktoré nikdy nesklame sú topánky v štýle Oxford alebo Derby. 

 

Štýlové doplnky pre štýlových mužov

Medzi našimi tipmi na trendy outfity pre pánov rozhodne nemôžu chýbať príslušné doplnky, ktoré nepochybne ozvláštnia vizuálnu stránku, taktiež vás odlíšia od väčšiny (vzhľadom na to, že napríklad zimné pánske rifle/nohavice nedisponujú takou variabilitou v oblasti strihov, farieb, konečného spracovania a preto z väčšej vzdialenosti môžu pôsobiť na viacerých modeloch identicky) a dodajú ten finálny dotyk na komplexnosti vašich outfitov. Vzhľadom na to, že nás čakajú práve chladnejšie, zimné mesiace, zameriame sa najprv na doplnky, ktoré môžete využiť už teraz. 

 

Pánske rukavice

Napriek skutočnosti, že nie je v našich končinách kladený taký všeobecný dôraz na pánske rukavice, práve tie dotvárajú vizuálnu mozaiku pravého gentlemana! Okrem estetického aspektu, ponúkajú taktiež dostatočnú funkčnosť. V súčasnosti nájdete rukavice, ktoré sú špeciálne prispôsobené na manipuláciu s displejom, teda s nimi môžete ovládať mobilné zariadenia, tablety a podobne. Je vhodné zvoliť si tradičné čierne pánske rukavice s kože, poprípade bavlny. Pestrejšie farby nie sú odporúčané.  

 

Pánska kabelka/ľadvinka

V uliciach slovenských miest sa čoraz viac a viac začína objavovať doplnok, ktorý len prednedávnom dobil svet módy. Pánske kabelky rozhodne nie sú pre každého, čo dokazuje aj to, že si vyžadujú istú mieru módneho cítenia. Na druhú stranu vás takýto doplnok automaticky odlíši a ukáže všetkým na okolo, že držíte krok s tými najaktuálnejšími trendami a nebojíte sa byť kreatívny. Extra úložný priestor sa vždy zíde, no nie?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies