Pánikov útok v AHL s pochvalou, Marlies majú dve víťazstvá

NETKY.SK • 15 Október 2015, 12:04 • 2 min
Pánikov útok v AHL s pochvalou, Marlies majú dve víťazstvá

TORONTO - Slovenský útočník Richard Pánik po trochu nečakanom preradení na farmu si v dvoch dueloch mužstva AHL Toronto Marlies pripísal dve asistencie a jeho tím dosiahol proti Manitobe Moose dve víťazstvá.

slovakia

left justify in out

Počas najbližšieho víkendu čakajú na Marlies dve stretnutia proti Albany Devils a v zostave Toronta by nemal chýbať ani martinský odchovanec. Po predchádzajúcom dvojzápase dostal Pánikov útok s Byronom Frosem a Zachom Hymanom pochvalu za aktivitu, v prípade výborného výkonu aj v ďalších dvoch dueloch môže nasledovať návrat slovenského krídelníka do NHL. Tímu Toronto Maple Leafs sa totiž v profilige pod vedením nového kormidelníka Mika Babcocka zatiaľ veľmi nedarí, keď z troch duelov vydoloval iba jeden bod. Prípadné ďalšie zaváhania môžu priniesť "vietor" v zostave.

 

Richarda Pánika zaradilo vedenie Maple Leafs na listinu nechránených hokejistov pred začiatkom sezóny NHL. Po slovenskom útočníkom nesiahol iný klub a Pánik tak putoval na farmu. V minulej sezóne odohral za Toronto 76 zápasov, nazbieral v nich 17 bodov (11+6). Predtým bol dve sezóny v Tampe Bay.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies