Pánikov Norfolk je blízko Calderovho pohára, šťastne vyhral aj v 3. finále

NETKY.SK • 8 Jún 2012, 06:41 • 2 min
Pánikov Norfolk je blízko Calderovho pohára, šťastne vyhral aj v 3. finále

Pánikov Norfolk je blízko Calderovho pohára, šťastne vyhral aj v 3. finále - Hokej Norfolk Admirals v zostave aj so slovenským útočníkom Richardom Pánikom dokázal vyhrať nad Torontom Marlies aj v treťom finálovom zápase play off American Hockey League (AH

slovakia

left justify in out

img

Norfolk Admirals v zostave aj so slovenským útočníkom Richardom Pánikom dokázal vyhrať nad Torontom Marlies aj v treťom finálovom zápase play off American Hockey League (AHL) a od zisku prestížneho Calderovho pohára ho delí už iba jedno víťazstvo.
      Tretí, veľmi šťastný triumf pre Norfolk, tentokrát na klzisku kanadského tímu, zabezpečil v 10. minúte predĺženia obranca Mike Kostka. Zadák na zadný mantinel súpera len nahodil puk, po ktorý si šiel za bránku gólman domácich Ben Scrivens. Nedočkal sa ho však, pretože ten po kurióznom odraze od mantinelu skončil v opustenej bránke Marlies. Gól prelomil dovtedy bezgólový duel a Admirals vyhrali 1:0 v zápase, ktorý bol prvým finálovým duelom bez gólu po 60 minútach od roku 1962. 
      Pri rozhodujúcom momente bol na ľade aj slovenský obranca Toronta Juraj Mikuš, ktorý si tak pripísal mínusku do hodnotenia tabuľky pravdy a po nešťastnom momente si od zlosti zlomil hokejku o konštrukciu bránky. Pánik si obohatil štatistiky o dve strely, brankár hostí Jaroslav Janus kryl chrbát Dustina Tokarského počas celého zápasu zo striedačky.
      

      Finále Calderovho pohára, 3. zápas:
      Toronto Marlies - Norfolk Admirals 0:1 pp
      /stav série: 0:3/


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies