Panika na palube lietadla vo Florencii: Po pristátí vyšľahli plamene z jedného z motorov

NETKY.SK • 14 August 2014, 06:56 • 2 min
Panika na palube lietadla vo Florencii: Po pristátí vyšľahli plamene z jedného z motorov

FLORENCIA - Letisko v talianskej Florencii museli dnes neplánovane uzavrieť asi na 20 minút po tom, čo po pristáti stroja španielskej spoločnosti Vueling Airlines z Paríža vyšľahli z lietadla plamene. Nespôsobilo to však výraznejšie narušenie harmonogramu leteckej dopravy.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom talianske médiá a tlačová agentúra DPA s odvolaním sa na spomínanú leteckú spoločnosť a letiskové zdroje.

 

Posádka lietadla neodkladne začala s evakuáciou 121 pasažierov na palube lietadla, ktorá prebehla bez komplikácií a akejkoľvek fyzickej ujmy na zdraví. Napriek tomu niekoľkých z pacientov preventívne previezli do nemocnice, medzi nimi aj tehotnú ženu.

 

Prvé informácie zo vzdušného prístavu hovorili o tom, že požiar vypukol zrejme v podvozkovej časti stroja, možno v dôsledku prehriatia bŕzd.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies