Pánik pri odchode z ľadu krvácal

NETKY.SK • 12 Január 2020, 09:50 • 2 min
Pánik pri odchode z ľadu krvácal

BRATISLAVA - Slovenský hokejista Richard Pánik nebude v dobrom spomínať na sobotňajší zápas jeho Washingtonu proti New Jersey v NHL. A nielen preto, že jeho tím doma nečakane prehral 1:5. Martinský rodák vynechal viac než polovicu zápasu pre nešpecifikované zranenie, ktoré utrpel v siedmej minúte druhej tretiny po tom, čo ho vysokou hokejkou zasiahol do tváre Miles Wood. Útočník New Jersey dostal trest na 2+2 minúty, ale hostia v oslabení pridali tretí gól z hokejky Blaka Colemana.

slovakia

left justify in out

Pánik pri odchode do šatne krvácal
"Pánik pri odchode do šatne krvácal a podľa Coreyho Masisaka z The Athletic za sebou zanechal na ľade krvavú stopu. Jeho návrat v tretej dvadsaťminútovke sa očakával, ale nakoniec k nemu nedošlo," informoval špecializovaný portál slovaknhl.sk. Tréner Washingtonu Todd Reirden po zápase uviedol, že Pánik utrpel reznú ranu.

 

img

 

Kouč Capitals je optimista

Pred pondelkovým zápasom proti Caroline je však kouč Capitals optimista. "Má škaredú reznú ranu. Dúfali sme, že sa vráti do hry v tretej tretine, ale nestalo sa tak. Neočakávam však, že vynechá najbližší zápas," uviedol Todd Reirden na adresu Pánika, cituje ho portál denníka Washington Post.

Richard Pánik odohral v tejto sezóne v drese Caps 36 zápasov s bilanciou 5 gólov a 3 asistencie. V priemere hráva jedenásť a pol minúty na zápas, v sobotu nastúpil po boku Carla Hagelina a Larsa Ellera v treťom útoku Washingtonu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona