Španielski fanúšikovia vo vytržení, tisícky oslavovali celú noc

NETKY.SK • 8 Júl 2010, 11:40 • 2 min
Španielski fanúšikovia vo vytržení, tisícky oslavovali celú noc

Španielski fanúšikovia vo vytržení, tisícky oslavovali celú noc

slovakia

left justify in out

Po víťazstve španielskej futbalovej reprezentácie nad Nemeckom (1:0) v semifinále majstrovstiev sveta v Juhoafrickej republike prepukli na Pyrenejskom polostrove bujaré oslavy. Na uliciach vo všetkých mestách fanúšikovia skandovali heslá ako "Yo soy Espaňol" (Som Španiel) a "Viva Espaňa".
      Centrom osláv bol priestor pred štadiónom Santiaga Bernabeua v Madride, kde tisíce priaznivcov sledovalo semifinálový duel na veľkoplošnej obrazovke. "Fantastické! Toto je náš šampionát a chystáme sa ho vyhrať," uviedol po záverečnom hvizde pre televíziu Reuters jeden z fanúšikov.
      Množstvo Španielov začalo skladať piesne o Paulovi – chobotnici z Nemecka, ktorá sa stala medzinárodnou celebritou vďaka tomu, že so 100-precentnou úspešnosťou predpovedala výsledky všetkých nemeckých zápasov.
      Španielsko sa vo finále MS, ktoré sa uskutoční v nedeľu v Johannesburgu, stretne s výberom Holandska.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona