Panic! At The Disco zverejnili VIDEOklip k piesni Victorious

NETKY.SK • 14 November 2015, 18:04 • 2 min
Panic! At The Disco zverejnili VIDEOklip k piesni Victorious

USA - Americká kapela Panic! At The Disco predstavila nový videoklip k skladbe Victorious.

slovakia

left justify in out

V klipe je možné vidieť frontmana formácie Brendona Urieho, ako s úspechom čelí životným situáciám, ktoré všetci dôverne poznajú. Prostredníctvom scén o vzťahoch, úspechoch v športe či randení tak zábavným spôsobom predvádza pravú radosť zo života.


Victorious je ďalšou zverejnenou skladbou z ich piatej štúdiovky s názvom Death of a Bachelor. Okrem novinky Victorious si môžu fanúšičky a fanúšikovia pozrieť aj videoklipy ku piesňam Hallelujah a Emperor’s New Clothes, v ktorom sa z 28-ročného speváka stane démonom. Členovia skupiny minulý mesiac ohlásili, že nahrávku Death of a Bachelor uvedú na trh 15. januára 2016.


Kapela Panic! At The Disco vznikla v roku 2004 v Las Vegas. Svoju prvú štúdiovku A Fever You Can't Sweat Out vydali v roku 2005. Po nej nasledovali albumy Pretty. Odd. (2008), Vices & Virtues (2011) a Too Weird to Live, Too Rare to Die! (2013). Okrem toho majú na konte aj tri koncertné záznamy, dve kompilácie či jednu EP nahrávku.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies