Panenstvo na predaj

NETKY.SK • 11 December 2017, 11:00 • 2 min
Panenstvo na predaj

BRATISLAVA - Predať panenstvo je celkom netradičný spôsob, ako si zarobiť. Vo svete dievčat, ktoré sa rozhodli speňažiť svoje "prvýkrát", pribúda. Existuje napríklad internetová stránka, kde sú pekne pohromade. Záujemcovia si tam prehliadnu ich fotky, zistia ich miery, aké jedlo či kvetiny majú rady a tiež prečo sa snažia svoje panenstvo predať.

slovakia

left justify in out

Dievčatá na internetových stránkach, kde sa ponúkajú, vysvetľujú svoj zámer rôzne. Jedna chce odštartovať biznis, iná chce investovať do cestovania a štúdia. Samozrejme rad dievčat touto cestou rieši neľahkú sociálnu situáciu seba či svoje rodiny. 

 

Pre veľa dievčat sú ale pravdepodobne lákavé peniaze ako také, aj keď to nepriznajú. Peniaze sú v dnešnej dobe silný znak moci, možností a domnelej slobody.

 

A potom sú tu aj tie, ktoré si jednoducho neuvedomujú, o ako zásadný krok sa jedná. Berú to ako zábavu, rebéliu, dobrodružstvo, možno trochu naivne snívajú o bohatom princovi na bielom koni, ktorý sa do nich zamiluje a budú šťastne žiť až do smrti.

 

Lenže toto "dobrodružstvo" má veľké riziká a to nielen zdravotné, ale predovšetkým psychické. Predaj vlastného tela je obrovský zásah do sebahodnoty človeka.

 

Už len to, že to dievča vôbec napadne, znamená, že o sebe moc dobre nezmýšľa, neváži si sama seba. A predajom panenstvo sa tento stav jedine zhorší.

 

Ak si hovoríte, že niečo také musí byť protizákonné, mýlite sa. Dievčatá musia mať viac ako pätnásť rokov. Do problémov by sa dievčatá mohli dostať, ak by peniaze získané z predaja panenstva nezdanili. Daňoví experti sa totiž prikláňajú k tomu, aby bol tento zárobok posudzovaný ako služba (rovnako ako prostitúcia), ktorú je potrebné zdaniť.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies