Pandev zostane spoluhráčom Hamšíka v Neapole ďalšie tri roky

NETKY.SK • 7 Jún 2012, 06:38 • 2 min
Pandev zostane spoluhráčom Hamšíka v Neapole ďalšie tri roky

Pandev zostane spoluhráčom Hamšíka v Neapole ďalšie tri roky - Futbal Taliansky futbalový klub SSC Neapol získal na trvalý prestup útočníka Gorana Pandeva z Interu Miláno. Macedónsky legionár podpísal s tímom spod Vezuvu zmluvu na tri roky.

slovakia

left justify in out

img

Taliansky futbalový klub SSC Neapol získal na trvalý prestup útočníka Gorana Pandeva z Interu Miláno. Macedónsky legionár podpísal s tímom spod Vezuvu zmluvu na tri roky.  
      Technicky disponovaný futbalista pôsobil v Neapole na hosťovaní v poslednej sezóne, ale teraz bude spoluhráčom Slováka Mareka Hamšíka minimálne do roku 2015. Neapol získal aj opciu na ďalšiu sezónu. "Dúfam, že to nebudú len štyri roky a v našom drese strávi ešte dlhší čas," poznamenal prezident klubu Aurelio De Laurentiis.
      Neapol zaplatil milánskemu Interu za 28-ročného futbalistu čiastku 7,5 milióna eur. Pandev odohral za účastníka Serie A vo všetkých súťažiach 42 zápasov a dal sedem gólov. Macedónec pomohol futbalistom zo štadióna Svätého Pavla získať Taliansky pohár, pričom sezónu predtým získal rovnakú trofej s "nerazzurri".


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona