Panamský zadák Davis Grajales predĺžil zmluvu s FC DAC

NETKY.SK • 7 Február 2017, 13:36 • 2 min
Panamský zadák Davis Grajales predĺžil zmluvu s FC DAC

DUNAJSKÁ STREDA - V tábore slovenského futbalového klubu FC DAC 1904 Dunajská Streda sa tešia z návratu obrancu Ericka Davisa.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný panamský ľavý obranca (nar. 31. marca 1991) po viacmesačnej pauze spôsobenej zranením skončil s reprezentáciou svojej krajiny druhý na januárovom Stredoamerickom pohári a pred týždňom sa v prípravnom dueli v Turecku proti kazašskému Kajratu Almaty vrátil aj do zostavy FC DAC, s ktorým podpísal aj novú zmluvu.

 

"Po dlhom výpadku sa už cítim veľmi dobre a chcem sa čo najlepšie pripraviť na jarnú časť sezóny 2016/2017. Najskôr ma z hry vyradili problémy s kolenom, následne sa ozvali aj svaly. Veľmi mi pomohlo, že som na Stredoamerickom pohári mohol nastúpiť v troch zápasoch, pretože dlhá pauza sa prejavila na mojom sebavedomí. Myslím si, že sa mi turnaj vydaril a našťastie aj zdravotne som to zvládol. V Paname zavládlo po druhom mieste mierne sklamanie, pretože na turnaji vo vlastnej domovine sme chceli dosiahnuť lepší výsledok, ale v mužstve je veľa mladých hráčov. Samozrejme, že sme chceli pohár vyhrať, rovnaký cieľ budeme mať aj najbližšie," vyjadril sa na klubovom webe rodák z Colónu Erick Javier Davis Grajales a na margo ambícii v drese tímu zo Žitného ostrova doplnil: "Do klubu som prišiel s túžbou odohrať na jar veľa dobrých zápasov. V pohárovom Slovnaft Cupe chceme ísť čo najďalej a vo Fortuna lige sa posunúť do hornej časti tabuľky. Takisto si chcem vybojovať stabilné miesto v základnej zostave. V Dunajskej Strede sa cítim fajn, zišla sa tu výborná partia. Jediný problém pre mňa znamená jazyk, nehovorím totiž po slovensky ani po anglicky. Snažím sa však napredovať aj v tomto smere. Prvý rok som v DAC na hosťovaní, prednedávnom som podpísal trojročnú zmluvu."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies