Panamčania dostali tresty od CONCACAF

NETKY.SK • 25 Júl 2015, 11:03 • 2 min
Panamčania dostali tresty od CONCACAF

ATLANTA - Disciplinárna komisia CONCACAF potrestala dvojicu panamských futbalistov za ich nešportové správanie počas semifinálovej prehry s Mexikom na Gold Cupe. Brankára Jaimeho Peneda suspendovali na dva zápasy za to, že si neudržal nervy na uzde a niekoľkokrát strčil do asistenta hlavného rozhodcu.

slovakia

left justify in out

Panamčania hrali semifinále v Atlante oslabení už po 25 minútach hry, keď červenú kartu dostal Luis Tejada. Za protesty a pomalý odchod z ihriska dostal od DK CONCACAF rovnako ako Penedo trest na dve stretnutia.

 

Panamčanom sa napriek oslabeniu podarilo skórovať, keď v 57. minúte sa presadil Roman Torres. Potom však Mexiko podržal rozhodca, ktorý mu najskôr daroval pokutový kop v poslednej minúte riadneho hracieho času a potom aj v predĺžení. Mexičania tak po dvoch penaltách postúpili do finále, kde si zmerajú sily s prekvapením turnaja Jamajkou.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies