Pamela Andersonová príde na autogramiádu a na suši do Viedne

NETKY.SK • 29 Február 2012, 07:59 • 2 min
Pamela Andersonová príde na autogramiádu a na suši do Viedne

Pamela Andersonová príde na autogramiádu a na suši do Viedne - Celebrity Americká herečka Pamela Andersonová poteší svojich európskych fanúšikov a na budúci pondelok, 5. marca, bude rozdávať podpisy na autogramiáde vo Viedni.

slovakia

left justify in out

img

Americká herečka Pamela Andersonová poteší svojich európskych fanúšikov a na budúci pondelok, 5. marca, bude rozdávať podpisy na autogramiáde vo Viedni.
      Hodinová autogramiáda je pripravená v nákupnom centre Lugner City; potom sa herečka posilní v suši-reštaurácii nákupného centra. 
      "Pripraví sa pre ňu špeciálne vegánske suši," prezradil pre tlačovú agentúru APA manažér Helmut Werner, ktorý blondínu do Viedne pozval.
      Po dobrom jedle sa Andersonová zúčastní na kurze pokeru v kasíne centra. V Lugner City nepôjde o jej premiéru: herečka tu spôsobila poriadny chaos v roku 2003, keď sa v centre objavila pred návštevou Opernballu po boku podnikateľa Richarda Lugnera.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies