Pamela Anderson šokuje: Opustila synov a odsťahovala sa do Európy

NETKY.SK • 27 Január 2018, 12:12 • 2 min
Pamela Anderson šokuje: Opustila synov a odsťahovala sa do Európy

Sexbomba Pamela Anderson (50) všetkých poriadne šokovala. Na staré kolená sa vykašľala na Hollywood a odsťahovala sa z USA, kde nechala svojich dvoch synov. Pýtate sa prečo? Zamilovala sa do zajačika, ktorý momentálne pôsobí ako futbalista v tíme Sevilla FC. Informoval o tom portál extra.cz.

slovakia

left justify in out

Herečka a hlavne sexbomba 90. rokov Pamela Anderson (50) všetkých poriadne šokovala, keď oznámila sťahovanie do Európy. Blondína sa rozhodla poslúchnuť srdce a odísť z USA za svojou láskou.

 

Jej novým priateľom je zajačik Adil Rami (32), ktorý sa živí futbalom. Pamela opustila svojich synov Brandona Thomasa Leeho (21) a Dylana Leeho (20) a svoj dom v Malibu prenajala.

 

obrazok

 

Dosť odvážne kroky, ale vyzerá to, že ju synovia a rodina v jej rozhodnutiach plne podporujú. Mladý futbalista si zrejme získal jej srdce. O vzťahu so sympatickým Francúzom Ramim nedávno Pamela povedala: "Áno, máme milostný pomer. A či mi môže dať jeden muž všetko, čo potrebujem? To je práve to, čo chcem zistiť. Mám obrovské šťastie." Pár momentálne žije v Marseille.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies