Pamela Anderson nikdy nechcela, aby jej deti boli modelmi!

NETKY.SK • 3 August 2017, 13:25 • 2 min
Pamela Anderson nikdy nechcela, aby jej deti boli modelmi!

Päťdesiatročná modelka pripustila, že ona a jej bývalý manžel Tommy Lee nechceli, aby sa ich deti Dylan (19) a Brandon (21) dali na dráhu modelov pre prestížne módne domy. Chceli, aby ich šikovní chlapci dosiahli väčšie veci ako bývalý pár.

slovakia

left justify in out

Dylan sa začiatkom tohto roka stal tvárou v módnej kampani pre Yves Saint Laurent a Brandon, stojí za reklamami pre spoločnosť Dolce & Gabbana.  "Nechceli sme, aby robili túto činnosť, pretože obaja sú veľmi inteligentní a dostali sa na neuveriteľné univerzity. Chceli sme sa uistiť , že dokážu robiť aj iné veci, ako robíme my.“

 

 

LIFE - It's complicated.

Příspěvek sdílený Dylan Jagger (@dylanjaggerlee),

 

 

Chlapci to robia len pre zábavu , Brandon je herec a Dylan hudobník. Sexsymbol Pamela je na svojich synov, ktorí sa tešia úspešnej kariére hrdá. "Robia to naozaj dobre a sú vo veku, v ktorom môžu robiť tieto rozhodnutia."

 

img

 

Hoci je Dylan modelom pre taliansky módny dom, jeho matka nie je najväčším fanúšikom tejto značky, pretože používajú kožušiny a Pamela je aktivistkou za práva zvierat.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lucia Fabova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies