Pamätáte si ešte na legendárne Tamagotchi? Čoskoro sa vráti späť!

NETKY.SK • 5 Marec 2018, 10:59 • 2 min
Pamätáte si ešte na legendárne Tamagotchi? Čoskoro sa vráti späť!

Bude však v inej podobne, než na akú sme boli navyknutí...

slovakia

left justify in out

Spomínate si na tak trochu zvláštnu hračku Tamagotchi, ktorá si v priebehu deväťdesiatych rokov minulého storočia získala srdcia mnohých (nielen) detí? Išlo o malý prístroj v podobe kľúčenky, kde „žilo“ zvieratko, o ktoré sme sa museli starať. Pokiaľ sme ho pravidelne a dostatočne nekŕmili, žiaľ, zomrelo a tým sa skončila aj celá hra a Tamagotchi sa stalo nepoužiteľným.

 

Nedávno sa na verejnosť dostali informácie, že pri príležitosti 20. výročia vstupu hračky na trh sa chystá jej návrat. Výrobcovia však neupresnili, v akej bude podobe, uviedli len, že bude vynovená a technicky dokonalejšia. Teraz však prezradili detaily.

 

Najväčšou zmenou bude skutočnosť, že už nepôjde o samostatný prístroj, ale o mobilnú aplikáciu. Tu sa budete môcť starať nielen o potreby svojho zvieratka, ale budete s ním môcť hrať aj rôzne hry, nakupovať mu oblečenie a dokonca ho socializovať s inými postavičkami. Okrem toho ho môžete aj „vychovávať“. Váš spôsob hry totiž rozhodne o tom, čím sa v budúcnosti stane. Môže byť spevákom, detektívom, vedcom a pod.

 

Zmenou, samozrejme, prejde aj samotné zvieratko a jeho vzhľad. Pamätáme si ho ako jednoduché pixelové vyobrazenie, teraz ho vytvoria pomocou 3D grafiky, vďaka čomu bude vyzerať viac realisticky. Postavičky budú súčasťou virtuálneho mesta Tamatown, pričom všetko o ich „pokrokoch“ budú hráči môcť zverejňovať na sociálnej sieti.

 

Či aj moderná verzia Tamagotchi osloví masy sa necháme prekvapiť. Spustiť by ju mali v polovici marca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona