VIDEO Pamätáte si ešte maličké štrbavé dievčatko z Britain’s Got Talent?

NETKY.SK • 29 Jún 2015, 19:00 • 2 min
VIDEO Pamätáte si ešte maličké štrbavé dievčatko z Britain’s Got Talent?

LONDÝN – Detské hviezdy majú vo zvyku vyrásť a presne to sa stalo aj Connie Talbot, ktorá sa už ako šesťročná predstavila svetu v talentovej show Britain’s Got Talent.

slovakia

left justify in out

Písal sa rok 2007 a anglická show Britain’s Got Talent sa tešila obrovskej popularite. Počas jednej z audiencií na pódium prišla vtedy ešte šesťročná Connie bez predných mliečnych zúbkov, aby zaspievala pieseň "Somewhere over the rainbow." To čo predviedla všakohromilo všetkých v sále, vrátane porotcov a rovnako aj milióny divákov pri televíznych obrazovkách!

 


Od jej prvého vystúpenia ubehlo už neuveriteľných osem rokov a z malej Connie vyrástla nádherná mladá slečna, ktorá má hudbu stále v srdci.

 



Štrnásťročná školáčka z Birminghamu má na YouTube video z jej prvého vystúpenia v anglickej talentovej show, ktoré si pozrelo už 148 miliónov ľudí na celom svete! Maličká Connie Talbot skončila v súťaži na druhom mieste a jej debutový album išiel na dračku. Predala z neho vyše 250,000 kópií, za čo vo Veľkej Británii získala Zlatú platňu.

Vyzerá to tak, že hudobná scéna zažije návrat jej staršej verzie, keďže chystá nový album, ktorý by mal vyjsť v septembri.

Connie porozprávala denníku Birmingham Mail o svojom živote od skončenia súťaže: "Od historicky prvého Britain’s Got Talent som sa naučila hrať na klavír a gitaru. Väčšinu piesní si teraz píšem sama a je to skvelá skúsenosť."

 



Mladá speváčka vydala svoj debutový album Over The Rainbow po skončení show v roku 2007, neskôr prišli ďalšie úspešné albumy Connie Talbot’s Christmas Album (2008), Holiday Magic (2009) a Beautiful World (2012).

V doterajšej kariére mladú speváčku viedli jej rodičia, vďaka ktorým Connie dosiahla celosvetový úspech, avšak trvali na tom, že pre ich dcéru je prvoradé vzdelanie.

"Stojím nohami pevne na zemi a poctivo si robím všetky domáce úlohy," dodala Connie. "Letné prázdniny mám však poriadne nabité. V auguste budem cestovať po Ázii, objavím sa na čínskej televízii a v septembri vydávam nový album."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies