Paľo Habera sa zastal našich hokejistov: Neodsudzujme ich!

NETKY.SK • 16 Máj 2017, 15:02 • 2 min
Paľo Habera sa zastal našich hokejistov: Neodsudzujme ich!

BRATISLAVA – Slováci si museli vypiť kalich horkosti až do dna. Ani v poslednom zápase proti Švédsku sa nedokázali zverenci Zdena Cígera bodovo presadiť a pripísali si šiestu prehru na turnaji. Nevýrazné výkony národného tímu viacerých pobúrili, iných sklamali a odborníci predpovedajú hokeju pod Tatrami mimoriadne temné obdobie. Účinkovanie nášho tímu okomentoval na svojom profile aj líder skupiny Team Paľo Habera, a ako vášnivý rekreačný hokejista ponúkol na nelichotivú situáciu svoj pohľad.

slovakia

left justify in out

 

Ja viem som len spevak ,ale v týchto dňoch žije na Slovensku 5 milionov trénerov a kritikov našej hokejovej repre. Jasne že aj ja patrím medzi nich.Tu je moj nazor na celu situáciu okolo úrovne našho hokeja a tyka sa to nielen tohto športu. V prvom rade - NEODSUDZUJME NASICH HOKEJISTOV , ktori nas dnes reprezentuju, za to, ako hraju !!! Pričiny úpadku nášho hokeja nezapríčinili títo chalani, ale ľudia, ktorí mali napríklad pred 15 rokmi,keď sa vyhral titul, jedinecnu moznost zlanáriť a na zaklade vtedajšej euforie z toho neskutocneho uspechu, vychovat dalsiu perfektnu generaciu novych sikovnych Šatanov,Bondrov,atď. A aj postaviť nové štadiony a investovať do výchovy nových trénerov a talentov. To sa nestalo a mňa to vlastne ani neprekvapuje. V krajine,kde sme si napríklad za 30 rokov neboli schopní postaviť diaľnicu (lebo každá nová partia politikov, ktorí sa po každých voľbách dostane k moci si najprv potrebuje nakradnuť) , tak v tejto krajine -úroveň športu a vychova mladeze naozaj nie je na programe dňa. Je mi nasich luto, ked vidim okolo nich lietat a v plnej rychlosti si nahravať a tesiť sa z tejto krasnej hry iné mužstvá. Bohužiaľ našich to nikto lepśie nenaučil. Možno tu je pár šikovných trénerov-nadšencov, ktorí sa zadarmo snažia najst a vychovať dobrých športovcov, ale na prepracovaný systém výchovy mládeže v krajinach ako je Švedsko,Kanada,atď ani zďaleka nemáme. V tychto krajinach už od malička učia deti všetkým hokejovým základom, ktore sa uplne zautomatizuju a keď z nich vyrastú ozajstní hokejisti, tak chlapci už neriešia základné nedostatky, ktoré dnes vidíme u našich hráčov.Tam už potom len riešia akým systémom hrať proti roznym súperom. Čítal som,ze pricinou je to,ze hraci NHL odmietli reprezentovat.Preboha, ved mi uz v NHL pomaly ani nikoho nemame a z tych desiatich je polovica zranena po sezone,par ich caka na zmluvu a nechcu riskovat zranenie,par je ich starsich a dvaja asi odmietli. Toto je ako argument nasho neuspechu uplna kravina. Neviem ako to dnes a zajtra dopadne,ale nasim fandim,lebo viem ,ze idu na maximum svojich schopností.No a snad konecne niekto tam hore pochopi, že už je naozaj 10 minut po 12-tej!! DRZIM VAM CHLAPCI PALCE!!

Príspevok, ktorý zdieľa @pavolhabera,



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies