Paľo Habera a Team zahrajú v Bratislave aj 11. mája

NETKY.SK • 16 Marec 2016, 14:05 • 2 min
Paľo Habera a Team zahrajú v Bratislave aj 11. mája

BRATISLAVA - Slovenská kapela Team na čele so spevákom Paľom Haberom zahrá v Bratislave v rámci očakávaného turné aj 11. mája.

slovakia

left justify in out

Formácia už predtým potvrdila, že sa v hlavnom meste Slovenska ukáže 12. mája, no pre veľký záujem pridala ďalší koncert. "Teší nás veľký záujem fanúšikov Paľa Haberu a Teamu. Pre veľký záujem o vstupenky, najmä v Bratislave, sme sa rozhodli pridať ešte jedno vystúpenie v hlavnom meste. Podobná situácia je aj v Česku, kde pribudol ďalší koncert a rovnako dva koncerty odohrá v Brne," prezradil Branislav Holička z agentúry Trio Production.


Kapela sa v rámci slovenskej časti Habera & Team "33" Tour 2016 zastaví okrem Bratislavy aj 1. mája v Prievidzi, 4. mája v Košiciach, 6. mája v Poprade a 16. mája v Martine. Fanúšikovia a fanúšičky skupiny, ktorá oslávi 33 rokov na scéne, sa môžu tešiť na najväčšie hity i nové skladby.

 


Kapela Team vznikla v roku 1980. V rokoch 1989, 1990 a 1991 skupina získala ocenenie Zlatý slávik, pričom v roku 1991 si toto ocenenie v kategórii spevák odniesol Pavol Habera. Na konte majú jedenásť albumov a medzi ich najznámejšie hity patria skladby ako Reklama na ticho, Lietam v tom tiež (Prichytený pri živote), Prievan v peňaženke, Severanka, Držím ti miesto, Krátke lásky (sú tie najdlhšie), Je to vo hviezdach či Nemám čo stratiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies