Paľo Habera a Team predstavia na turné špeciálnu scénu

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 16:32 • 2 min
Paľo Habera a Team predstavia na turné špeciálnu scénu

BRATISLAVA - Slovenský spevák Paľo Habera predstaví na turné s kapelou Team aj špeciálnu scénu, ktorú bude prevážať päť kamiónov. Celú koncertnú šnúru bude zabezpečovať viac ako 40 ľudí.

slovakia

left justify in out

Muzikanti sa na vystúpenia veľmi tešia. "Tým, že nehráme až tak často, vlastne raz za tri - štyri roky, tak pre nás je už každé turné výnimočné. A zdá sa, že aj pre našich fanúšikov. Cítime to podľa ich záujmu, že sa už nevedia dočkať, kedy nás zase uvidia. Vlastne oni sú tým dôvodom, prečo hráme," povedal Habera.

 

"Slovenské publikum je veľmi srdečné a myslím si, že aj verné. Keď si ho raz získate, už ho nestratíte," dodal 54-ročný frontman. Muzikanti sa v rámci Habera & Team "33" Tour 2016 zastavia 1. mája v Prievidzi, 4. mája v Košiciach, 6. mája v Poprade, 11. a 12. mája v Bratislave a 16. mája v Martine. Hosťom turné bude hudobník a spevák Peter Aristone.


Kapela Team vznikla v roku 1980. V rokoch 1989, 1990 a 1991 skupina získala ocenenie Zlatý slávik, pričom v roku 1991 si toto ocenenie v kategórii spevák odniesol Pavol Habera.

 

Na konte majú jedenásť albumov a medzi ich najznámejšie hity patria skladby ako Reklama na ticho, Lietam v tom tiež (Prichytený pri živote), Prievan v peňaženke, Severanka, Držím ti miesto, Krátke lásky (sú tie najdlhšie), Je to vo hviezdach či Nemám čo stratiť.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies