Palma Violets vydajú 4. mája album Danger In The Club

NETKY.SK • 17 Február 2015, 15:55 • 2 min
Palma Violets vydajú 4. mája album Danger In The Club

LONDÝN - Britská kapela Palma Violets vydá 4. mája album Danger In The Club. Druhá radová štúdiovka ponúkne 13 piesní, medzi ktorými je aj skladba Danger In The Club.

slovakia

left justify in out

Formácia k novinke už zverejnila aj videoklip. O réžiu videa, v ktorom zoskupenie hrá v bare, sa postaral Roger Sargent.

 

Gitarista a spevák kapely Samuel Thomas Fryer nedávno pre britský týždenník New Musical Express (NME) prezradil, že väčšina skladieb na albume sú demá pochádzajúce z obdobia, ktoré formácia trávila v štúdiu The Doghouse. "Všetko je najlepšie, keď je to čerstvé. Máme 21 alebo 22 rokov a tento album znie mlado. Hneď, ako sme počuli všetkých 15 demo nahrávok z The Doghouse, vedeli sme, že sme spravili niečo úžasné," povedal muzikant. 

 

Palma Violets vznikli v roku 2011 v Londýne. Prvý singel Best of Friends vyhlásil spomínaný magazín NME za Skladbu roka 2012. Pieseň sa nachádza na debutovom a zatiaľ jedinom albume s názvom 180, ktorý uviedli na trh predvlani vo februári. Štúdiovka ponúkla aj single Step Up for the Cool Cats a We Found Love. Na konte majú tiež EP Invasion of the Tribbles (2013). 

 

Tracklist albumu Palma Violets - Danger In The Club:    
01 Sweet Violets 
02 Hollywood (I Got It) 
03 Girl, You Couldn’t Do Much Better On The Beach 
04 Danger in the Club 
05 Coming Over to My Place 
06 Secrets of America 
07 The Jacket Song 
08 Matador 
09 Gout! Gang! Go! 
10 Walking Home 
11 Peter and the Gun 
12 No Money Honey 
13 English Tongue 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona