Palma Violets ponúkli skladbu Last Christmas On Planet Earth

NETKY.SK • 2 December 2015, 16:00 • 2 min
Palma Violets ponúkli skladbu Last Christmas On Planet Earth

LONDÝN - Anglická kapela Palma Violets zverejnila skladbu Last Christmas On Planet Earth. Formácia ponúkla k novinke aj videoklip, v ktorom prezentuje pieseň v malej miestnosti. Skladba vyjde ako singel, na ktorého B strane bude pieseň All the Garden Birds z albumu 180 (2013), tentoraz však v podaní detského zboru.

slovakia

left justify in out

Last Christmas On Planet Earth zároveň otvorila "adventný kalendár", ktorý skupina pripravila na oficiálnej webstránke palmaviolets.co.uk. Muzikanti sa rozhodli spríjemniť fanúšikom a fanúšičkám prvých 25 decembrových dní rôznymi piesňami, medzi ktorými budú aj coververzie, či básňami.


Palma Violets vznikli v roku 2011 v Londýne. Prvý singel Best of Friends vyhlásil britský týždenník New Musical Express (NME) za Skladbu roka 2012. Pieseň sa nachádza na spomínanom debutovom albume 180, ktorý uviedli na trh predvlani vo februári. Štúdiovka ponúkla aj single Step Up for the Cool Cats a We Found Love. Druhý album Danger in the Club vydali tento rok v máji. Na konte majú tiež EP Invasion of the Tribbles (2013).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona