Palhares doplatil na svoju najobľúbenejšiu techniku

NETKY.SK • 26 Máj 2016, 15:37 • 2 min
Palhares doplatil na svoju najobľúbenejšiu techniku

RÍM - Nová talianska organizácia to myslí vážne. Je to nový projekt, ktorý podľa všetkého chce skvalitniť európsku MMA scénu. Do ringu sa snažili zlanáriť čo najviac bývalých zápasníkov z UFC, Bellatoru FC, One FC alebo Strikeforce.

slovakia

left justify in out

Jeden z takýchto zápasníkov bol Mayhem Miller, o ktorom je známe, že mal problémy s kokaínom. Jeho skóre je 23 víťazstiev a 9 prehier. Je bývalým zápasníkom UFC a Strikeforce. Bol to nádejný zápasník ale dôležité zápasy mu akosi nevychádzali. Talianska organizácia mu ponúkla hneď titulový zápas. Miller to podľa všetkého nebral vážne a na váženie sa dostavil o 10 kg ťažšou váhou ako mal. Jeho súper mal byť tiež bývalý zápasník UFC Luke Banatt. No nakoniec zo zápasu nebolo nič kvôli Millerovej váhe. Organizátor to tak nenechal a obidvaja dostali iných súperov. Miller zápasil proti Mattia Schiavolinovi, ktorý nakoniec vyhral na zadné škrtenie. Titulový zápas zasa vyhral Barnatt proti Stefanovi Croitoruvi.

 

Daľšími veteránmi UFC a Bellator FC ktorý sa stretli proti sebe boli Matt Hamill a Rameau Sokoudjou. Hamill už párkrát oznámil svoj odchod zo scény, ale stále sa nájdu peniaze kvôli ktorým sa vráti do octagonu. Sokoudjou je tvrdý zápasník ktorý už má čo to za sebou. Svoje kvality aj potvrdil keď svojho súpera zničil za necelých 40 sekúnd.

 

Najväčším ťahákom večera bol zápas Rousimara Palharesa proti Emilovi Webber Meekovi. Palharesa pozná snáď každý fanúšik MMA, je to ten zápasník ktorý nerád púšťa dokončené techniky ani po odklepaní súpera. Pre toto ho vyhodili z UFC a aj z WSOF. Jeho súper bol 27 ročný mladý Nór so skóre 7 výhier a 2 prehry. Palharesov súper si bol dobre vedomí jeho silnými stránkami, tak sa na to veľmi kvalitne aj pripravil. Palhares väčšinou útočí na nohy alebo sa snaží o ztrhy. Tak presne toto sa mu stalo aj osudovým. Po prvom takomto útoku na nohy ho Webber zasypal údermi až kým ho nevypol. Všetko toto sa stalo v 45 sekunde zápasu. Venator zanechal vo fanúšikoch celkom dobrý dojem, tak snáď uvidíme aj ďalšie pokračovanie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies