Palestínčan polial kyselinou päťčlennú rodinu

NETKY.SK • 12 December 2014, 16:44 • 2 min
Palestínčan polial kyselinou päťčlennú rodinu

JERUZALEM - Palestínčan predstierajúci stopára polial v piatok päťčlennú izraelskú rodinu zatiaľ neznámou chemikáliou, pravdepodobne kyselinou.

slovakia

left justify in out

Ako informovala izraelská armáda, incident sa stal pri kontrolnom stanovišti južne od Jeruzalema. Palestínčan vylial chemikáliu na muža, ženu a ich tri dcéry v aute. Na muža zaútočil aj šraubovákom, čomu však zabránil okoloidúci, ktorý útočníka postrelil do nohy. Izraelská polícia ho následne zadržala. Izraelská rodina utrpela ľahšie zranenia.

 

Piatkový incident sa stal v čase zvýšeného napätia medzi Palestínčanmi a Izraelčanmi. Za posledný mesiac zomrelo pri palestínskych útokoch 11 Izraelčanov. V piatok jeden Palestínčan vrazil autom do autobusovej zastávky na Západnom brehu, na ktorej stáli izraelskí vojaci. Nikto neutrpel zranenia, no vodiča zobrali na vypočutie, pretože nie je jasné, či išlo o nehodu alebo o zámerný útok. Palestínčania totiž v poslednej dobe už niekoľkokrát použili autá ako zbrane.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies