Palestínčan omylom bodol do krku nesprávnu osobu

NETKY.SK • 24 Júl 2017, 14:49 • 2 min
Palestínčan omylom bodol do krku nesprávnu osobu

JERUZALEM - Palestínsky útočník v pondelok napadol a bodol nožom do krku izraelského Araba. Podľa policajnej hovorkyne Luby Samri, ktorá o útoku informovala, si Palestínčan myslel, že útočí na Žida.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný Palestínčan, ktorý v Izraeli žil a pracoval nelegálne, napadol 32-ročného izraelského Araba v pondelok pred stánkom s rýchlym občerstvením v meste Petah Tikva neďaleko Tel Avivu. Po útoku sa pokúsil ujsť, no šofér, ktorý jeho čin videl, ho zrazil autom a privolal naňho políciu, informovala policajná hovorkyňa.

Za uplynulé dva roky zabili Palestínčania 45 Izraelčanov, dvoch amerických a jedného britského turistu, pričom väčšinou išlo o útoky nožom. Za rovnaký čas zastrelili izraelskí vojaci či policajti 255 Palestínčanov, väčšina z nich boli podľa Izraela útočníci.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies