Palermov 300. gól v argentínskej ligy, Boca Juniors však len remizovala

NETKY.SK • 14 December 2010, 10:43 • 2 min
Palermov 300. gól v argentínskej ligy, Boca Juniors však len remizovala

Palermov 300. gól v argentínskej ligy, Boca Juniors však len remizovala

slovakia

left justify in out

Futbalový veterán Martin Palermo zaznamenal v poslednom kole argentínskej Apertury svoj jubilejný 300. gól. Jeho tím a jeden z najpopulárnejších klubov v krajine Boca Juniors však len remizoval s predposledným mužstvom Gimnasia La Plata 1:1.
      Palermo po strelenom góle si dal dolu dres, pod ktorým mal tričko s nápisom "300". Boca Juniors však má za sebou ďalšiu nevýraznú sezónu, keď obsadila 11. miesto. Vedenie klubu, ktorého fanúšikom je aj Diego Maradona, momentálne hľadá nového trénera. Horúcim kandidátom na tento post je Julio Falcioni, pričom v pondelkovom stretnutí viedol tím ako dočasný kouč Roberto Pompei. Ten nahradil minulý mesiac prepusteného Claudia Borghiho, ktorý bol štvrtým trénerom Boca Juniors za posledné štyri mesiace.
      Naopak piaty argentínsky titul v histórii klubu získali futbalisti Estudiantes (45 bodov), ktorí majú v konečnej tabuľke Apertury pred druhým Valezom Sarsfield náskok dvoch bodov.  

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies