Palacinkovej súťaži Gurmán Festu kraľoval tím SITA

NETKY.SK • 17 Jún 2012, 12:14 • 2 min
 Palacinkovej súťaži Gurmán Festu kraľoval tím SITA

Palacinkovej súťaži Gurmán Festu kraľoval tím SITA - Gurmán Dvojčlenný tím agentúry SITA v sobotu prevalcoval konkurenciu v súťaži osobností a médií v pečení francúzskych palaciniek. Adriana Polakovičová a Petra Nemcová tak z bratislavského Gurmán Festu o

slovakia

left justify in out

img

Dvojčlenný tím agentúry SITA v sobotu prevalcoval konkurenciu v súťaži osobností a médií v pečení francúzskych palaciniek. Adriana Polakovičová a Petra Nemcová tak z bratislavského Gurmán Festu odchádzali ako absolútne víťazky. Prvenstvo si vybojovali aj vďaka originalite a jedinečnosti receptu oproti ostatným súťažiacim. Rozhodli sa pre slanú verziu palaciniek vo farbe webového portálu agentúry SITA Webnoviny.sk, teda v zelenej. Do receptu zakomponovali špenát, prosciutto i kúsky melóna. Cesto, vzhľad palacinky, jej chuť a celkovú kreativitu súťažiacich hodnotili majiteľ palacinkárne Chez Amélie Frédéric Miskiewicz a Radoslav Nackin.

Striebornú priečku obsadilo družstvo televízie JOJ a tretie miesto sa ušlo tímu webu restauracie.sme.sk. Okrem nich sa do súťaže zapojili aj tím Hospodárskych novín, Petra Bernasovská spoločne so Zuzanou Dančiakovou, družstvo zložené z Dušana Grúňa a Gizely Oňovej a tím pozostávajúci z výtvarníka Daniela Bidelnicu a fotografa Richarda Guzmana.

Štvrtý ročník oslavy jedla pod holým nebom Gurmán Fest odštartoval v bratislavskej Medickej záhrade v piatok a potrvá do dnešného večera. Návštevníci a návštevníčky tak majú stále možnosť stretnúť sa s kuchármi svetového mena a môžu ochutnať ich delikatesy. Spoznajú najkvalitnejšie slovenské reštaurácie a hotely, vyhlásených someliérov, barmanov, sládkov, baristov a ďalších odborníkov v oblasti gurmánstva, ktorí im nielenže predvedú svoje umenie, ale ich aj niečo naučia.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona