Pál Csáky vyhral štvrtý súd s predsedom strany Most-Híd Bélom Bugárom

NETKY.SK • 2 Jún 2013, 12:03 • 2 min
Pál Csáky vyhral štvrtý súd s predsedom strany Most-Híd Bélom Bugárom

BRATISLAVA – Bývalý predseda Strany maďarskej koalície (SMK) Pál Csáky vyhral štvrtý súd s jeho predchodcom vo funkcii a dnes predsedom strany Most-Híd Bélom Bugárom. Bugár Csákyho zažaloval za viaceré výroky v médiách. Ako informoval agentúru SITA Csáky, tento týždeň bratislavský krajský súd zamietol v plnom rozsahu Bugárovu žalobu na ochranu osobnosti za výroky z roku 2010.

slovakia

left justify in out

Csáky vtedy podľa vlastných slov povedal, že strana Most-Híd je stranou ekonomických a politických tunelárov a že Bugár vlastní kaštiele na Žitnom ostrove. „Skóre Csáky – Bugár je teda 4:0,“ povedal Csáky. Podľa Csákyho rozsudok dokazuje, že sloboda slova platí aj v tomto prípade. „Dokumenty Gorila podporujú moje názory. V SMK sa dnes nenachádza človek, ktorý by bol spomínaný v Gorile. Medzi podporovateľmi a členmi Mostu je takých viac,“ povedal Csáky. Na krajskom súde v Bratislave prehral Bugár s Csákym aj pred rokom. Vtedy súd odmietol odvolanie Bugára proti rozsudku okresného súdu, ktorý neuznal dôvody jeho žaloby na Csákyho. Bugár žaloval Csákyho za výroky v médiách pred parlamentnými voľbami v roku 2010.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies