Pakistanský premiér Imran Khan má napriek očkovaniu koronavírus

NETKY.SK • 20 Marec 2021, 15:08 • 2 min
Pakistanský premiér Imran Khan má napriek očkovaniu koronavírus

PAKISTAN - Pakistanský premiér Imran Khan mal pozitívny test na koronavírus. Pred dvoma dňami dostal prvú dávku vakcíny. Pozitívny bol už zrejme pred jej podaním.

slovakia

left justify in out

Imran Khan, 68-ročný politik, je v domácej karanténe. Bližšie informácie o jeho zdravotnom stave nie sú známe. Podľa jedného z jeho poradcov bol Imran Khan testovaný na koronavírus po prejavení „mierneho kašľa“ a horúčky.

 

img

Premiér sa zúčastňuje pravidelných stretnutí, a to aj na bezpečnostnej konferencii v hlavnom meste Islamabád, na ktorej sa zúčastnilo veľké množstvo ľudí. Uviedol portál BBC.

 

Mohlo by vás zaujímať: Pitva preukázala, že za náhlym úmrtím učiteľky, nie je očkovanie vakcínou od AstraZeneca

 

Na tejto konferencii vystúpil bez rúška, a v piatok sa zúčastnil ďalšieho zhromaždenia, kde sa uskutočnila inaugurácia bytového projektu pre chudobných ľudí.

 

img

 

Vo štvrtok dostal svoju prvú dávku vakcíny Sinopharm vyrobenej v Číne. V Pakistane totiž bolo veľkým problémom váhanie obyvateľstva. Rozhodnutie predsedu vlády vysielať záznam z jeho očkovania, bolo dobrým pokusom povzbudiť ostatných, aby urobili to isté.

 

Zdá sa, že pán Khan bol už pred očkovaním nakazený, existujú však obavy, že táto udalosť posilní skepticizmus voči očkovacej látke. 

 

Prečítajte si tiež: Pozrite si, ktorej vakcíne Slováci najviac dôverujú



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona