Pakistan ochromili protesty proti antiislamskému filmu

NETKY.SK • 21 September 2012, 12:04 • 2 min
Pakistan ochromili protesty proti antiislamskému filmu

Pakistan ochromili protesty proti antiislamskému filmu - Politika Doprava v Pakistane sa dnes zastavila a obchodný život zmĺkol v dôsledku celonárodných protestov proti antiislamskému filmu, ktorý nahneval moslimov. Politické a cirkevné organizácie, vráta

slovakia

left justify in out

img

Doprava v Pakistane sa dnes zastavila a obchodný život zmĺkol v dôsledku celonárodných protestov proti antiislamskému filmu, ktorý nahneval moslimov.
      Politické a cirkevné organizácie, vrátane vládnucej Pakistanskej ľudovej strany (PPP), požiadali verejnosť, aby odsúdila "znesväcujúce video", ale vyzvali na nenásilné demonštrácie v dnešný deň, ktorý vláda vyhlásila za deň pracovného pokoja.
      V niekoľkých veľkých mestách, vrátane obchodnej metropoly Karáčí, Péšavaru a Kvéty, boli z bezpečnostných obáv čiastočne prerušené služby mobilných operátorov. 
      V hlavnom meste Islamabad posilnili ochranu prístupových ciest k stráženej enkláve s ambasádami USA a ďalších krajín viacerými radmi lodných kontajnerov.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies