Paige VanZath vo svete showbiznisu

NETKY.SK • 6 Jún 2016, 09:23 • 2 min
Paige VanZath vo svete showbiznisu

LAS VEGAS - V oKtagone sme ju naposledy mohli vidieť prehrať proti Rose Namajunasovej. Jej skóre je 6 výhier a 2 prehry. Po tomto zápase dostala pozvanie do relácie Dancing With The Stars. Jej výkon sa až tak zapáčil Jean-Claude Van Dammeovi, že ju pozval na natáčanie novej časti kultového pokračovania filmu Kickboxer.

slovakia

left justify in out

VanZath stvárni postavu zvanú Gamon(bojovníčka/ostreľovačka) v budúcoročnom Kickboxer: Retaliation. Na túto úlohu ani nerobili kasting, ale bola priamo vytvorená pre ňu. Ešte predovšetkým ale uvidíme tento rok novú časť Kickboxera: Vengeance so Jean-Claude Van Dammeom, Gina Carano a Georges St-Pierreom.

 

Čo sa týka Dancing With The Stars, Paige VanZath bola celý čas miláčikom obecenstva, a napokon so svojím partnerom skončili vo finále druhý. Nebola medzi prvými zápasníkmi ktorí sa zúčastnili na takejto show, ale bola prvou s ktorou sa dalo aj rátať nakoľko sa tancu venovala dosť vážne, keď dlhé roky súťažne tancovala. Je pekná, šikovná a jej povaha je predurčená na úspech. Predchádzajúci zápasníci tam boli iba skôr pre "zábavu", ako preto aby ich výkon aj zavážil. Hovoríme o Randym Coutureovi, Chuckovi Liddellovi a Jeffovi Monsonovi.

 

Jej tanec sa určite oplatí pozrieť:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona