Pagliuca posilnenému Interu neverí, prvá trojka je lepšia

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 19:22 • 2 min
Pagliuca posilnenému Interu neverí, prvá trojka je lepšia

RÍM - Niekdajší dlhoročný brankár milánskeho Interu Gianluca Pagliuca svojmu bývalému klubu v súvislosti s možným ziskom titulu pred novou sezónou talianskej futbalovej Serie A príliš neverí, ale kvituje vhodné doplnenie tímu.

slovakia

left justify in out

"Hernanes aj uzdravený Mauro Icardi sú kvalitní hráči. Scudetto? Momentálne sú na tom kádrovo lepšie Juventus, AS Rím aj Neapol, prvé tri tímy uplynulého ročníka, ale trh s hráčmi sa zatvorí až 31. augusta," pripomenul podľa webu solointer.it v súčasnosti 47-ročný televízny komentátor Pagliuca, ktorý si obliekal dres "nerazzurri" v rokoch 1994 - 1999. 

 

Milánsky Inter, ktorý v uplynulej sezóne obsadil v tabuľke 5. priečku so 42-bodovým odstupom za majstrovským Juventusom, posilnil pred novým ročníkom Serie A okrem brazílskeho reprezentanta Hernanesa zo známejších mien aj skúsený srbský stopér Nemanja Vidič. Ten prišiel na San Siro po ôsmich rokoch strávených v Manchestri United. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies