Padol už jedenásty tohtoročný jackpot v hre JOKER

NETKY.SK • 18 Jún 2012, 20:59 • 2 min
Padol už jedenásty tohtoročný jackpot v hre JOKER

Padol už jedenásty tohtoročný jackpot v hre JOKER - Zaujímavosti V nedeľu sa usmialo šťastie na hráča, ktorý uzatvoril v Žilinskom kraji stávku v hre LOTO a zvolil si aj doplnkovú hru JOKER. Práve tá ho potešila.

slovakia

left justify in out

img

V nedeľu sa usmialo šťastie na hráča, ktorý uzatvoril v Žilinskom kraji stávku v hre LOTO a zvolil si aj doplnkovú hru JOKER. Práve tá ho potešila. „Šťastný hráč vyhral príjemných 47 262,11 eura. Ide už o jedenásty tohtoročný jackpot, ktorý padol v doplnkovej hre JOKER,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. Rastislav Čépe. Dodal, že zároveň ide o štvrtý najvyšší jackpot, aký padol tento rok v hre JOKER. „Zatiaľ najvyšší tohtoročný jokerový jackpot padol vo februári. Išlo o rekordnú výhru 203 709 eur,“ uviedol hovorca. Vyhral ju hráč, ktorý uzatvoril lotovú stávku s doplnkovou hrou v Nitrianskom kraji. V rebríčku potom nasledujú výhry v hodnote 81 610 eur a 57 991 eur. Podať si tip v hre LOTO alebo LOTO 5 z 35 spolu s doplnkovou hrou JOKER sa teda naozaj oplatí.
Hra JOKER je doplnková hra k hrám LOTO a LOTO 5 z 35. Je to stávka na šesťčíslie uvedené na potvrdení o uzatvorení stávky, ktoré vytvorí generátor náhodných čísel. Výhra v hre JOKER je dosiahnutá vtedy, ak sa vyžrebované čísla šesťčíslia hry JOKER zhodujú presne na príslušných pozíciách s číslami nachádzajúcimi sa v šesťčíslí platného potvrdenia o uzatvorení stávky v časti JOKER, pri ktorom je vyznačená možnosť „áno“.
JOKER teraz môže stáť aj za fantastickou výhrou v hre LOTO. „Do 4. júla sa hrá prémiová hra LOTO. Prémiu 2 000 000 eur získa hráč, ktorý vyhrá jackpot v jednom z dvoch ťahov hry LOTO a na svojej stávke bude mať zvolenú aj hru JOKER,“ uviedol Čépe. Práve posledné číslo z jokerového šesťčíslia rozhodne, či si hráč k jackpotu pripíše aj dvojmiliónovú prémiu. Ak sa vyžrebované číslo na tejto pozícií zhoduje s tým na potvrdení o stávke, môže sa hráč tešiť z neuveriteľnej výhry.
Na hre o prémiu sa zúčastnia všetky stávky, ktoré v prémiovom období splnia dané herné podmienky: stávka na jedno žrebovanie hry LOTO musí obsahovať aspoň jeden tip s doplnkovou hrou JOKER. Takáto stávka vyjde hráča na 1,05 eura. „V prvom ťahu hry LOTO sa aktuálne hrá o 3 281 236,33 eura a v druhom ťahu o 751 056,53 eura. Jackpot v prvom ťahu spolu s prémiou môže priniesť niektorému z hráčov neuveriteľnú výhru – viac ako 5,2 milióna eur. Takáto výhra by sa zaradila na tretie miesto v poradí výhier, ktoré vyplatila spoločnosť TIPOS svojim hráčom,“ dodal Čépe. Na prvom mieste v rebríčku vyplatených výhier stále „kraľuje“ výhra z roku 2009, kedy hráč vyhral v hre LOTO vyše 11 mil. eur. Druhé miesto v poradí zatiaľ patrí jackpotovej výhre v hre EUROMILIÓNY vo výške takmer 7,8 mil. eur, ktorú TIPOS vyplatil vlani.
TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.
Zdroj:PR SERVIS SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies