Pacquiaov návrat oficiálne 5. novembra v Las Vegas

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 09:24 • 2 min
Pacquiaov návrat oficiálne 5. novembra v Las Vegas

LAS VEGAS - Koniec profesionálnej kariéry filipínskeho boxera Mannyho Pacquiaa netrval dlho. "Pac-Man" nebojoval od 9. apríla, keď v tretej vzájomnej konfrontácii druhýkrát zdolal Američana Timothyho Bradleyho a ujal sa senátorských povinností v rodnej krajine. Do profiringu sa však vráti 5. novembra, oficiálne prezradil serveru ESPN promotér Bob Arum.

slovakia

left justify in out

Súboj sa uskutoční v Thomas & Mack Center v Las Vegas, potenciálni oponenti sú Jessie Vargas a víťaz sobotňajšieho merania síl Terence Crawford - Viktor Postol. Pôvodne mohol Pacquiao boxovať už 15. októbra, ale tento dátum by mu na rozdiel od novembrového zasiahol do politickej dráhy. Podľa Aruma bude jeho klient cez deň pracovať v senáte a po nociach v telocvični. Duel pravdepodobne odvysiela prémiový americký kanál HBO prostredníctvom práv pay-per-view (PPV).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies