Pacquiao vrátil úder Mayweatherovi

NETKY.SK • 6 Júl 2015, 12:11 • 2 min
Pacquiao vrátil úder Mayweatherovi

LAS VEGAS - Americký profesionálny boxer Floyd Mayweather nedávno na sociálnej sieti Instagram prefackal figurínu predstavujúcu jeho druhomájového neúspešného protivníka Mannyho Pacquiaa spoločne s výzvou, aby filipínsky pästiar prestal klamať o zranení pravého ramena.

slovakia

left justify in out

 

 

I love having fun, joking and living life #SenseOfHumor

Video zveřejněné uživatelem Floyd Mayweather (@floydmayweather),

 

Ako to už v tomto odvetví býva zvykom, ostrá odpoveď na seba nenechala dlho čakať. Tridsaťšesťročný "Pac-Man" o dva roky staršiemu "Moneymu" vrátil úder prostrednícvom svojho PR manažéra Aquiho Zonia.

 

"Musíme pochopiť takéto správanie vzhľadom na rodinné pozadie Floyda Mayweathera. Pochádza z rodiny bývalých kriminálnikov a on sám je niekdajším trestancom. Nemôžeme mu to mať za zlé, keďže vyrastal v takýchto podmienkach. Facky mi len pripomenuli, čo urobil svojej exmanželke. Verím, že si nájde čas, aby si mohol spytovať svedomie za prehrešky z minulosti. Skutočný šampión je vľúdny vo svojich vyjadreniach i správaní. Šampión sa neprejaví len v športovom úsilí, ale aj doma a v súkromnom živote," citoval rodáka z filipínskej provincie Bukidnon web World Boxing News.

 

Mayweather za domáce násilie 1. júna 2012 nastúpil na 87-dňový výkon trestu do väznice Clark County Detention Center v Las Vegas. Prepustili ho predčasne - 3. augusta 2012.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies