Pacquiao v máji do volebného, v septembri do pästiarskeho ringu

NETKY.SK • 3 Apríl 2013, 15:10 • 2 min
Pacquiao v máji do volebného, v septembri do pästiarskeho ringu

MANILA - Filipínec Manny Pacquiao plánuje návrat do boxerského ringu, v septembri by si chcel zopakovať súboj s Mexičanom Juanom Manuelom Márquezom, ktorý ho v decembri minulého roka knokautoval v súboji o titul šampióna dekády organizácie WBO.

slovakia

left justify in out

Meno súpera ani dejisko duelu ale ešte nie sú definitívne. "Zápas bude určite v septembri. Ďalšie podrobnosti oznámime po májových voľbách," povedala Rose Tamayová, hovorkyňa 34-ročného politika, ktorý sa uchádza o ďalší mandát člena národného kongresu. Ostatných štrnásť duelov absolvoval Pacquiao v USA. V júni 2012 ukončil jeho sériu pätnástich víťazstiev Timothy Bradley, ktorý ho sporným výrokom rozhodcov zároveň zosadil z trónu šampióna WBO vo welterovej hmotnostnej kategórii.

V decembri potom v tom istom prostredí MGM Grand v Las Vegas utrpel tretie KO v kariére. "Manny chce aj vzhľadom na dane boxovať mimo USA. Do úvahy prichádza napríklad Singapur, ale aj Macao či Dubaj," dodala Tamayová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies