Pacquiao sa vráti do ringu v apríli, jeho súperom bude Austrálčan Horn

NETKY.SK • 11 Január 2017, 12:44 • 2 min
Pacquiao sa vráti do ringu v apríli, jeho súperom bude Austrálčan Horn

BRISBANE - Filipínsky boxer Manny Pacquiao pokračuje vo svojej úspešnej kariére v profiringu. Tridsaťosemročný veterán nastúpi na svoj ďalší súboj 23. apríla, keď jeho súperom bude Austrálčan Jeff Horn. Úradujúci svetový šampión vo welterovej váhe tretíkrát obhájil titul vo verzii WBO vlani v novembri, keď zdolal Američana Jessieho Vargasa.

slovakia

left justify in out

Pacquiaov promotér Bob Arum chce, aby sa duel uskutočnil v Austrálii na štadióne pod holým nebom. Do úvahy pripadá aj Hornove rodisko Brisbane. "Ak by sa to podarilo, do Austrálie by prileteli stovky, možno tisíce Filipínčanov. Bol by to najväčší pästiarsky súboj v histórii na austrálskej pôde," uviedol Arum.

 

Horn je 28-ročný bývalý učiteľ, ktorý sa predstavil aj na OH 2012 v Londýne. S bilanciou 16-0-1 mu v renkingu organizácie WBO patri druhá priečka. Pacquiao je úradujúci šampión WBO s bilanciou 59-6-2, okrem boxu rozbehol aj svoju politickú kariéru ako člen filipínskeho senátu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona