Pacquiao plánuje návrat do nižších hmotnostných kategórií

NETKY.SK • 17 November 2014, 09:16 • 2 min
Pacquiao plánuje návrat do nižších hmotnostných kategórií

MACAU - Filipínsky profesionálny boxer Manny Pacquiao, na ktorého v sobotu čaká obhajoba titulu organizácie WBO vo welterovej váhe pred Chrisom Algierim, plánuje po tomto súboji návrat do nižších hmotnostných kategórií. Podľa trénera 35-ročného pästiara Freddieho Roacha je reálna ľahká welterová, či dokonca ľahká váha.

slovakia

left justify in out

"Pre sobotňajší zápas sme určili limit 144 libier, aby som si odskúšal, ako mi to pôjde s nižšou hmotnosťou. Ak sa mi bude dariť, nemám problém dostať sa na 140 aj 135 libier. Mohol by som sa zrýchliť oproti welterovej alebo ľahkej strednej kategórii, s čím by malo prísť viac knokautov," povedal podľa špecializovaného portálu Bad Left Hook Pacquiao. "Teraz som však šampiónom WBO vo welterovej hmotnosti a sústredím sa výlučne na nadchádzajúcu obhajobu," dodal filipínsky kongresman, ktorý sa okrem iného vo svojej domovine venuje aj basketbalu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies