Pacora Trio už túto sobotu v Redute

NETKY.SK • 12 August 2014, 12:54 • 2 min
Pacora Trio už túto sobotu v Redute

BRATISLAVA - Milovníkom prelínania rôznych hudobných žánrov od folklóru cez džez až po klasiku je určený sobotný koncert komorného zoskupenia Pacora Trio v bratislavskej Redute.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej agentúru SITA informovala tlačová tajomníčka Slovenskej filharmónie Martina Tolstova, zoskupenie vystúpi v sobotu 16. augusta o 19:00 na predposlednom zo série Letných hudobných podvečerov na nádvorí Björnstjerne Björnsona.

 

Pacora Trio tvoria traja umelci: huslista Stanislav Palúch, cimbalista Marcel Comendant a kontrabasista Róbert Ragan. Na koncerte predstavia výlučne vlastné skladby. "Tešiť sa môžeme na originálnu zmes folklóru, vážnej hudby aj džezu," avizovala Tolstova. Na záver nového letného programu Slovenskej filharmónie 23. augusta vystúpi mladá speváčka a klaviristka Andrea Bučko s ensemblom a harfistkou Máriou Kmeťkovou. 

 

Nová letná scéna vznikla po rekonštrukcii Reduty zastrešením jej nádvoria, prístupná je z Námestia Eugena Suchoňa. Koncerty na nádvorí Reduty sa konajú v spolupráci s Bratislavským kultúrnym a informačným strediskom - Kultúrnym letom a hradnými slávnosťami Bratislava 2014. Vstupenky sa dajú kúpiť v pokladni Slovenskej filharmónie v Redute a v dňoch konania koncertov vždy hodinu pred ich začiatkom. Dostupné sú tiež online cez predpredajové portály a webstránku Slovenskej filharmónie https://www.filharmonia.sk, kde tiež možno nájsť ich podrobný program. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies